Nieuw seizoen

Terwijl we terugkijken  op de succesvolle uitvoeringen van de musical Mozes, is het nieuwe zangseizoen 2012-2013 weer van start gegaan. 

Wij zijn begonnen met het doorzingen van ons bestaande repertoire. Daarnaast  hebben we een start gemaakt met het instuderen van nieuwe liederen.  Bovendien  is het tijd geworden voor een nieuw project:  het kerstoratorium Licht en Vrede van Martin Zonnenberg.  

 

Vind je het leuk om te zingen, kom dan eens kijken, luisteren en meedoen op onze repetitieavond. Wij repeteren elke donderdagavond vanaf 19.30 uur in de uitbouw van de Dorpskerk aan de Kerkweg te Pijnacker. Van harte welkom! 

Wil je Voice of Praise uitnodigen voor medewerking aan een dienst, of wil je meer informatie: neem  dan contact op met onze secretaris Jolanda van Wijk via het  contactformulier. Jolanda belt of mailt je dan zo spoedig mogelijk terug.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.