Ons goede doel

Elke twee jaar kiest het koor voor een goed doel. Het goede doel wordt aangedragen door de leden en vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering. We sparen  twee jaar voor dit doel. Dit doen we d.m.v. diverse acties, bijvoorbeeld appelverkoop.

Voor het seizoen 2019-2020/21  is gekozen voor het volgende goede doel:

Zorgkwekerij Pluk De Dag

De zorgkwekerij zou graag een duofiets aanschaffen om met de deelnemers te fietsen. Omdat ze pas gestart zijn en nog mogen groeien in deelnemers zijn hier geen financiële middelen voor. Voice of Prais gaat de komende twee jaar proberen het bedrag voor deze duofiets bij elkaar sparen.

Voor meer informatie over de zorgkwekerij kunt u op hun website terecht.

https://zorgkwekerijplukdedag.nl

Goede doelen tot nu toe waren o.a.:

Carmen in Moldavië; Syrische vluchtelingen; Voedselbank Delft/Pijnacker-Nootdorp; Warchild, Marleen’s Kili-challenge; Stichting Vorm van Matthijs en Lindsey Vlaardingerbroek; Ds. Nelly van Kampen; Mother of Peace: een tehuis voor weeskinderen in Zuid-Afrika; Acreditar; Arjan en Simone van der Sar: aidsbestrijding in een ziekenhuis in Zuid-Afrika; Gambia: renovatie schoolcomplex; MAF: Mission Avation Fellowship; een kindertehuis in Estland; Stichting “De Hoop” in Dordrecht; Foster Parents Plan

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.