Ons goede doel

Elk jaar kiest het koor voor een goed doel. Het goede doel wordt aangedragen door de leden en vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering. We sparen één of twee jaar voor dit doel. Dit doen we d.m.v. diverse acties, bijvoorbeeld appelverkoop.

Voor het seizoen 2017-2018  is gekozen voor het volgende goede doel:

 

Carmen in Moldavië

Carmen is een paar jaar geleden naar Moldavië getrokken, in de auto met haar hond, naar een arm gebied en heeft daar al veel goeds weten te bewerkstelligen.

Via een site is zij vanaf het begin af aan al te volgen, http://www.carmeninmoldova.org/.

Op de site  kun je van alles lezen over Carmen, Moldavië, haar missie, de diverse projecten, de mensen die zij weet te enthousiasmeren,  ondersteund met foto’s.

 

Goede doelen tot nu toe waren o.a.:

Syrische vluchtelingen; Voedselbank Delft/Pijnacker-Nootdorp; Warchild, Marleen’s Kili-challenge; Stichting Vorm van Matthijs en Lindsey Vlaardingerbroek; Ds. Nelly van Kampen; Mother of Peace: een tehuis voor weeskinderen in Zuid-Afrika; Acreditar; Arjan en Simone van der Sar: aidsbestrijding in een ziekenhuis in Zuid-Afrika; Gambia: renovatie schoolcomplex; MAF: Mission Avation Fellowship; een kindertehuis in Estland; Stichting “De Hoop” in Dordrecht; Foster Parents Plan

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.