Musical Mozes

Voice of Praise heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan het instuderen van de musical “Mozes”. Deze musical gaat over Mozes die het volk Israël uit Egypte leidt. Het is een verhaal over wanhoop en hoop, onderdrukking en bevrijding, ongeloof en verwachting. Maar bovenal een verhaal over identiteit. Mozes, de man met twee identiteiten (Egyptenaar én Hebreeër) die het volk door de woestijn naar het beloofde land brengt. De mensen ontdekken wie ze zijn, en hoe ze kunnen leven in een nieuw land. Mozes….. een verhaal over identiteit. Met alle vragen van toen, maar ook van nu!

Deze musical zal door de leden van Voice of Praise op verschillende locaties worden uitgevoerd:

 • zaterdag 5 november, 20.00 uur:
  Immanuelkerk, Schoemakerstraat 1, Delft
 • zondag 6 november, 20.00 uur:
  Nové, Dorpsstraat 13, Nootdorp
 • vrijdag 11 november, 20.00 uur:
  Ontmoetingskerk, Klapwijkseweg 91, Pijnacker
 • zondag 20 november, 20.00 uur:
  in het Kerkelijk Centrum, Zuideindseweg 7, Delfgauw

Tijdens deze avond zal gecollecteerd worden voor ons goede doel van dit jaar: ds Nelly van Kampen. Op deze manier wil ons koor ds Nelly steunen met haar zendingswerk in Maleisië. Voice of Praise nodigt u/jou uit om te kijken en te luisteren naar deze musical. Van harte welkom! De toegang is gratis.

Geef een antwoord