Open avond op 16 januari 2014

Na een kleine rustpauze begint Voice of Praise op donderdag 16 januari 2014 weer aan een nieuw zangjaar.
Ondanks dat afgelopen maanden veel nieuwe leden zich hebben aangemeld, blijven we nog steeds op zoek naar nieuwe leden. Met name zoeken we versterking bij de mannen, zowel tenoren als bassen.  Je hoeft geen zangtalent te zijn (mag natuurlijk wel).  Onze leden komen niet alleen uit Pijnacker-Nootdorp, maar ook uit de omliggende plaatsen.

Kom gerust eens kijken op onze repetitieavond. Speciaal op donderdag 16 januari 2014 houden we een open avond. We hebben jou er graag bij! Voor meer informatie kan je ook contact opnemen met onze secretaris Jolanda via het contactformulier.

Wij oefenen iedere donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in de uitbouw van de Dorpskerk, kruising Koningshof – Kerkweg te Pijnacker (klik hier voor een kaartje).

 

—————————————————————————————

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.